3D čestitka ručno rađena od javorovog lasera

Riječ je o 3D lasersko izrezanoj čestitki ručno rađenoj od javora. Boja naslovnice kartice je svijetlo crvena, a na koricama je uzorak 2D lasersko izrezanih grana javora i lišća javora. Otvorite karticu i ostat ćete zadivljeni 3D laserskim izrezanim dijelom. To je oblik cjelovitog stabla formiranog smeđim deblom kao bazom i šest komponenti laserskog crvenog javorovog lišća koje su sastavljene jedna s drugom. Na unutrašnjoj stranici kartice postoji i 2D laserski uzorak cmaple listova, kao da je to lišće stabla javora. Ova je kartica vrlo realistična i izvrsna, vjerujem da će vam se svidjeti.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Riječ je o 3D lasersko izrezanoj čestitki ručno rađenoj od javora. Boja naslovnice kartice je svijetlo crvena, a na koricama je uzorak 2D lasersko izrezanih grana javora i lišća javora. Otvorite karticu i ostat ćete zadivljeni 3D laserskim izrezanim dijelom. To je oblik cjelovitog stabla formiranog smeđim deblom kao bazom i šest komponenti laserskog crvenog javorovog lišća koje su sastavljene jedna s drugom. Na unutrašnjoj stranici kartice nalazi se i 2D laserski rez iscrtanog javorovog lišća, kao da je to lišće stabla javora. Ova je kartica vrlo realistična i izvrsna, vjerujem da će vam se svidjeti.


opis proizvoda


WPS-3DH0-0018 (1).JPG
Naziv proizvoda: 3D lasersko izrezana čestitka ručno rađena od javora

Veličina: 150x 200mm ili prilagođena

Povod: Bilo koja prilika

Završna površina: štampanje; 2D laserski rez; 3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivoO nama


2.jpg

Winpsheng Baš kao topla porodica. Definisali smo tim 'Zajedno svi, postižemo više'. Prodajni tim, tim za istraživanje i razvoj, tim za proizvodnju su najveća imovina naše kompanije. Zbog našeg snažnog tima možemo imati stabilan rast i brz razvoj.


Sertifikat


3 (1).jpg

Već smo prošli FSC, BSCI, GSV i ISO9001 certifikate. U posljednjih deset godina Winpsheng je bio pionir papira u industriji papira i postao važan igrač u Kini. Postajemo profesionalniji i postižemo veliki napredak. Bilo bi nam bolje u budućnosti.

FAQ


P1: Šta je sa rokom isporuke za masovnu proizvodnju?

O: Ovisi o količini, obično je 30-35 dana.


Q2: Koji su vaši glavni proizvodi?

O: Naši glavni proizvodi su sve vrste čestitki sa ili bez elektroničke, zvučne kutije, papirne vrećice.


Q3: Koji su vaši cenovni uslovi?

O: EXW, FOB, DDP.


P4: Koji je vaš rok plaćanja?

O: 30% depozita unaprijed, 70% salda prije isporuke.


Q5: Koji je MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš MOQ je 500pcs, mala količina je takođe prihvatljiva.


Upit