3D laserski rez najnoviji vjenčanje kartice dizajn ideje

1. 3D laserski rezati vjenčanje kartice za prijatelje 2. više od 12 godina iskustva u proizvođača. 3. potpuno opremljen napredne strojeve i iskusnih radnika
Chat Sada

Detalji o proizvodu

3D laserski rez najnoviji vjenčanje kartice dizajn ideje

3D card.jpg

2-5.jpg


Savjeti

Vjenčanje je religiozni ritual ili pravne javnobilježničku svečanosti, njegov značaj leži u priznanje i blagoslov zajednice, pomoći mladencima da se prilagode nove društvene uloge i zahtjeve i spremni da se društvena odgovornost. Vjenčanje je također važna prekretnica u nečiji život, pripadaju vrste život etiketa.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg

Cijeli proizvodni tim je posvećen isporuku high-end kvalitete proizvoda do posljednjeg detalja. Više od 10 godina razvoja daje nam više iskustva. Zadovoljstvo kupaca je naš najveći prioritet.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti uzorak da biste provjerili vaše kvalitete?

Nakon cijena potvrde, možete zatražiti za uzorke da provjerite našu kvalitetu dizajna i papira. Za tiskane uzorke, ćemo provjeriti $30-$100 za pokriće troškova na filmu & ispis. Uzorak trošak može biti vraćen nazad nakon potvrde ozbiljnosti narudžbe.


2. imate li zaliha proizvode prodati?

ne. Radimo na OEM narudžbe. To znači, veličina, materijal, količina, dizajn, pakiranje, itd će zavisiti od vaših zahtjeva. Očito, vaš logo se može ispisati na proizvodima.


3. ako proizvodi imaju neki problemi s kvalitetom, kako će nositi s tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti provjereno od QC odjel prije isporuke. Ako se problemi s kvalitetom proizvoda zbog nas, mi ćemo osigurati uslugu zamjene.


4. Možete li mi poslati cijena kataloga?

Naši proizvodi su sve prilagođene, razne klijenti imaju različite zahtjeve. Sve zahtjeve, slobodno pitajte nas. Mi smo uvijek ovdje.

Upit