3D Laser Cut Baby Birthday Pozdravna kartica

1. Rođendan rođendan pozdravna karta 2. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji 3. OEM & ODM naredbe su obojica dobrodošle
Chat Sada

Detalji o proizvodu

3D Laser Cut Baby Birthday Pozdravna kartica

3D Laser Cut Card.jpg

6号初代.jpg


Savjeti

Novorođenčad ukazuje na bebe koja nisu stigla do punog meseca starosti u roku od 28 dana. Velika je radost novorođenčeta da predstavlja rođenje novog života, u ovom trenutku rođaci i prijatelji često šalju poklone da čestitaju. Ali mnogi prijatelji ne znaju šta poslati? Ako je veza intimnija, možete unapred znati šta je potreba za bebom najbolje.

Ako zaista ne znate šta da šaljete, neka odeća, bebi boca, igračke su dobri izbori.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Koji je cilj?

Naš cilj je da izgradimo savršeni lanac industrije i pružimo vam najbolji kvalitet i uslugu. Nudite nam Americi šansu, nagradili smo vam visoku cenu.


2.Šta ako postoji problem sa proizvodima nakon prijema?
Pošto proizvodi za štampanje uvek imaju odstupanje od boje, ne možemo obećati da to izbjegnemo, ali ćemo vam snimiti slike prije nego što ih pošaljemo da potvrdite.
Ako su to druge velike greške koje smo napravili u toku proizvodnje, mi ćemo vam ponovo besplatno izdati.


3. Da li možete da napravite dizajn za mene u roku od 15 dana od dana potvrde naloga?

Prema Vašem zahtevu, možemo da dodamo vašu logotip kompanije, veb lokaciju, broj telefona ili svoje ideje ... na kutiji. Možete izabrati boju koju želite, naš profesionalni dizajner će raditi dizajn za vas.


4. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.Upit