Greeting Card za snimanje glasa

1. Glasovna kartica za snimanje glasova 2. Prilagođene slike i glas 3. Snabdevač suvenira za papir
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Glasovna kartica za čuvanje govora

Ova vrsta pozdravne kartice je okrugla, njen prečnik je oko 25 cm, prilično velika čestitka. Ne samo da šalje svoje reči i glasove, već i dobar suvenir za dekoraciju sobe. Čak i ako baterije nestanu (obično je oko godinu dana), ova kartica je takođe dobra papira za čuvanje.

Recordable Card.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Tržište

part of customers.jpg


FAQ

1. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


2. Kako mogu dobiti tačnu cenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje treba da znamo za izračunavanje cene, to jest: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), štampanje materijala i boja i završna površina (može se odnositi na objašnjenje slika na našoj web stranici), a zatim najbolje cijena će vam biti poslata na vreme.


3. Šta ako imam neke posebne zahteve?

Specijalni kupac zahtijeva za porudžbinu kao što su zahtjevi testiranja ili Međunarodne standarde, molimo vas da nas obavestite unaprijed kako bi mogli pravilno naručiti materijale.Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like