Pjevati rođendan Ecards / tvornica za rođendanske čestitke

Pjevati rođendan Ecards / tvornica za rođendanske čestitke

1. glazba čestitka za obitelji 2. OEM prihvaćeno: Možemo proizvesti bilo koji dizajn od te 3. Dobar servis: Tretiramo klijente kao prijatelja
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pjevati rođendan Ecards / tvornica za rođendanske čestitke

Recordable Card.jpg


Savjeti

Čestitke za obitelji: što je dom? Gomila toplo sunce, možete rastopiti daleko srce od Mraza i snijega; svjetionik, može osvijetliti noćnog putnik povratnom putovanju; je topla luka, može pokriti neizbježne uspone i padove u životu; Jasan potok jezera, oprati složeni svijet stvari vratiti spokoj uma; je to provala povjetarac, možete povjetarac nevolje i tuge; To je to ljubavna afera, prodoran svaki kutak života.


Za snimanje čip

recordable chip2.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. za iste proizvode, zašto vaša cijena je veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različitih proizvoda je cijena različita, iako isti proizvod koji koriste različite papira i izrade će imati različite cijene, dobavljači, Obećavamo pružiti najbolje prije prodaje i postprodajne usluge za kupce!


2. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


3. te bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


4. što ćete učiniti nakon IC čip je napravio?

Naša tvornica će izgled PCB ploču i vezivanja IC čip na brodu, nakon tog radnika će svih komponenti na PCB ploču za lemljenje i testirati je funkcija prema želji kupca. Zatim, pakiranje zvučne modul i knjigu lovcima van.Hot Tags: pjevati rođendan ecards / tvornica za rođendan čestitke, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like