Rekordibilna čestitka / Strastna zabeleživa čestitka za prijatelje

Rekordibilna čestitka / Strastna zabeleživa čestitka za prijatelje

1.Profesionalni dizajner, nudi usluge dizajna 2. Razumna i konkurentna cijena 3. Atraktivni dizajn sa narudžbenicom OEM-a je dobrodošao 4.Envirenmentalan prijateljski materijal.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Rekordibilna čestitka / Strastna zabeleživa čestitka za prijatelje

music card8 (5).jpg


1.Item

Rođendanska muzička karta

2.materijal:

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir.

3.Printing:

CMYK ili PMS štampanje, prema dizajnu

4.Size:

A5, A4 ili druge veličine, prihvatite prilagođene

5. Završna obrada površine

Spot UV, lak, sjaj, utisnuti.

6. Zvučnik

29mm ili 40mm, metalna kutija ili plastična kutija

7.Baterija

AG10 / AG13, 2-3kom za različite artikle.

8. Primer

5-7 dana za uzorak

10.Port:

Hong Kong / Šenžen

11. Certifikat

BSCI & FSC, CE & ROSH (baterija)

12.QC način:

Svi proizvodi proveravaju 100%.


Priča o kartici

Rekordibilna čestitka / Strastna zabeleživa čestitka za prijatelje: Ljudi puni strasti su veoma šarmantni, niko ne voli aktivne ljude. Ako imate nekih tihih prijatelja, pošaljite ovu kartu za kartu i viknete mu, kažite mu da se ništa ne sme uplašiti, sve što treba da uradite jeste da idete posle vašeg cilja.
Informacije o kompaniji

Naša kompanija, Shenzhen Winpsheng Craft Co, Ltd je profesionalni proizvođač i izvoznik štamparskih proizvoda u Kini. Naše poslovanje obuhvata širok spektar proizvoda u štamparskoj industriji, kao što su razne ručne čestitke, muzičke čestitke, notebook, hangtags, licence, boje i knjige.

Naš cilj je da pomognemo kupcima da budu konkurentniji na globalnom tržištu obezbeđujući kvalitet, pouzdanost i konkurentne troškove.


Pakovanje i isporuka

Packing & Shipping of Greeting Cards.jpg


FAQ

1.Kako da se uverite da je kvalitet dobar i da je isporuka na vreme?

Mi radimo QC za sirovine, za štampu, nakon štampanja i pre pakovanja.

Primjer proizvodnje treba poslati 10 dana prije isporuke. Poslati ćemo vam inspekcijske fotografije prije isporuke. Izveštaj o proizvodnji se šalje svakodnevno da bi vas održao u toku. Mi vam pružamo kvalitetnu garanciju i garanciju na vreme.


2. Kako se cene proizvoda i kako se konsultovati sa cenama?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete upitati putem TM, skype ili poslati e-mail za nas.


3. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


4. Koji servis možete pružiti osim usluge štampanja?
Ako želite distribuirati svoje proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam ponuditi malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. I ako vam treba isporuči proizvode za štampu na izložbama u Kini, možemo vam pomoći da isporučite na vrijeme.


5. Kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke sa komplikovanijim zahtevom, zahtevat ćemo veoma mali iznos uzorka, ali će biti odštet od ukupnog iznosa kada se nalog potvrdi.Hot Tags: Snimanje pozdravne kartice / strastvene zabilješke za prijateljstvo, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like