Za snimanje čestitka poruka za prvi dan

1. travnja dan čestitka 2. osigurati besplatne prilagođene dizajne prema tvoj zahtijev. 3. osigurati ponuditi kvalitetan proizvod uz razumnu cijenu.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Za snimanje čestitka poruka za prvi dan

Music card.jpg


QQ图片20170815115158.jpg


Savjeti

Ne mislim da čestitka bi vrijedno previše zaštite još je Elektronska kartica. Ni to svugdje možete baciti. Zapamtite da ne potrgam. Ali ova kartica to gleda kao na krhke i izgovara je stakleni vrč, reći ljudima da ga pažljivo otvoriti. Možete snimiti neke vrisak budilicu uplašiti vaš prijatelj. To će biti i dobar travnja za tvog prijatelja.


recordable chip2.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete napraviti dizajn za nas?

Da, imamo da je stručni tim ima bogato iskustvo u vjenčanje Favorizira dizajna i proizvodnje. Samo nam recite ideju; mi ćemo provesti svoje ideje u savršeno kutije, kao što su veličina, boja, vlastiti logo...


2. ako proizvodi imaju neki problemi s kvalitetom, kako će nositi s tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti provjereno od QC odjel prije isporuke. Ako se problemi s kvalitetom proizvoda zbog nas, mi ćemo osigurati uslugu zamjene.


3. kada mogu dobiti cijenu?

Obično smo ponudu unutar 24 sata nakon što dobijemo vaš upit. Ako je cijena vrlo bitna, molimo nazovite nas direktno tražiti pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, onda bismo mogli odgovoriti u kratkom vremenu.


4. kako proizvoditi zvuk modul?

Možemo pretraživati našu bazu podataka odgovarati na zvuk te traži kad si nam dala ideju, pošto imamo standardni glas i melodija. Ako vaš zvuk nije standard. Onda to treba kupac napravio.


Hot Tags: snimanje Pozdrav karta poruke za budale dan, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like