Za snimanje diplome čestitka za sina

1. za snimanje diplome kartice za sina 2. napredno proizvodnim pogonima, zrele tehnologije. 3. velika vrijednost isplativo.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Za snimanje diplome čestitka za sina

Recordable Card.jpg

IMG_0481.JPG


Savjeti

Kad sin Maturanti iz škole, to znači da će ostaviti starim kolegama i nastavnicima, u novu školu ili unijeti u društvo. To će učiniti da ostanu daleko od vas, na timu neće biti dobra za sve roditelje. On će biti neovisan i imati više misli, željni pokazati svoje s. Ovaj put možemo ne zaustavi ga, poticati ga da se bore i nikada neće vratiti,


Music greeting card process.jpg

packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti uzorak da biste provjerili vaše kvalitete?

Nakon cijena potvrde, možete zatražiti za uzorke da provjerite našu kvalitetu dizajna i papira. Za tiskane uzorke, ćemo provjeriti $30-$100 za pokriće troškova na filmu & ispis. Uzorak trošak može biti vraćen nazad nakon potvrde ozbiljnosti narudžbe.


2. koje usluge mogu pružiti osim usluge ispisa?
Ako želite distribuirati ispisa proizvode u Kini ili u Aziju, možemo pružiti niska distribucija troškova i slobodan priče za vas. I ako treba dostaviti ispis proizvoda na sajmovima u Kini, pomažemo vam isporučiti na vrijeme.


3.what je naše prednosti?

1) naša tvrtka je profesionalna istraživačka grupa, iskusni inženjeri i radnici jamčiti kvalitetu proizvoda.

2) osim toga, imamo naš vlastiti injection moulding strojevi i radionice za proizvodnju proizvoda. Dakle konkurentna cijena i brze isporuke je dostupan za naše klijente.


4. što je način dostave?

Što se tiče malih količina naloga, možemo ih poslati putem DHL/Fedex brza koji imamo 35% popusta i velike količine roba se isporučuju po oceanu dostave prema zahtjevu klijenta.


Hot Tags: za snimanje diplome čestitka za sina, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like