Zabava za zabavu za zabavu za roditelje zabavne zabave

1. Pozovljivu pozivnicu za rođendansku zabavu 2. Više od 14 godina iskustva u razvoju 3. Različite veličine i oblici za izbor klijenata
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zabava za zabavu za zabavu za roditelje zabavne zabave

Recordable Card.jpg

music card22 (5).jpg

Savjeti

Rođendanska zabava je odlično vrijeme da se vaši stari prijatelji i sazvani sretnu zajedno, reci im da vreme za opuštanje zabavljaju se. Sledeći petak, septembar peti, je moj rođendan. Mislio sam da bi bilo prijatno imati neke od njegovih prijatelja ovde da mu pomognu da proslavi. Hoćeš li doći? Imaćemo plesati od devet do ponoći, a zatim iseći rođendansku tortu!

Ako je vaš prijatelj malo lenj, snimite svoj glas na ovoj kartici, biće mu lakše dobiti ovu poruku.


recordable chip2.jpg


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Koliko dana će se uzorci završiti? Šta kažeš na masovnu proizvodnju?
- Generalno, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Iduće vreme masovne proizvodnje zavisiće od količine, produkcije, itd. FYI, 8-12 dana za torbe za kupovinu od 30000 komada.


2. Da li mogu dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Normalni napredak u proizvodnji je da ćemo napraviti uzorak za proizvodnju za vašu procjenu kvaliteta. Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


3. Možete li mi dati popust?

Mi uglavnom vršimo veleprodajnu uslugu, naša politika je veća količina, jeftinija cena, tako da cemo vam ponuditi najbolju cenu na osnovu količine narudžbe. Vrlo je normalno da kupac da nam malu porudžbinu kada prva saradnja, ako možemo znati da ćete sarađivati ​​dalje, možemo također ponuditi dobru cijenu.


4. Kakav je vaš paket pakovanja?
Generalno, pakujemo našu robu u bijele kutije i smeđe kutije. Ako imate zakonski registrovani patent, možemo da spakujemo robu u vaše brendirane kutije nakon što dobijemo vaša ovlašćenja za dozvolu. Pokazaćemo vam fotografije proizvoda i paketa.Hot Tags: zabavne zabavne pozivnice za rođendan, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like