Vrećica za snimanje rođendana za ljubavnika

Čuvena rođendanska čestitka za ljubavnika Rođendanska čestitka za ljubavnika je vredna trošenja vremena da bi pažljivo odabrala. Pored cveća, veliki obrok, da li ste ikada razmišljali o kartici sa svojim glasom? Sa ovom karticom, možete poslati svoju ljubav svojim glasom ili pesmom. To će biti malo ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Otvorena rođendanska čestitka za ljubavnika

Rođendanska čestitka za ljubavnika je vredna trošenja vremena da bi pažljivo odabrala. Pored cveća, veliki obrok, da li ste ikada razmišljali o kartici sa svojim glasom? Sa ovom karticom, možete poslati svoju ljubav svojim glasom ili pesmom. To će joj biti malo iznenađenje. Ćelite imati dobar dan.


Recordable Card.jpg


Modul snimanja zvuka

recordable chip2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Deo korisnika

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li mogu da pošaljem brod?

Možete nadograditi svoje pošiljke na FedEx Overnight (ili sličan Express servis) koji mogu pomoći u ispunjavanju vašeg roka. Brzina isporuke ne utiče na vrijeme obrtanja od 10-15 dana za štampanje.


2. Kako napraviti zvučni modul?

Tražimo bazu podataka da podudaramo sa zvukom koji tražite kada nam date svoju ideju, jer imamo standardni glas i melodiju. Ako vaš zvuk nije standardni. Onda mu je potreban kupac.


3. Koje je vaše glavno tržište?

Želimo da poslujemo sa svetskim carinama.

Svaka istraga je toplo dobrodošla, bez obzira u koju zemlju dolazite.

Trenutno su naši glavni i veliki klijenti iz Evrope i Sjedinjenih Država.Hot Tags: snimanje rođendanske čestitke za ljubavnika, Kina, proizvođača, dobavljača, veleprodaja, jeftine

Upit

You Might Also Like