Kartice za snimanje sa imenom i zvukom

1. Kartica rođendana za zabavu za bebu 2. OEM Prihvaćeno: Mi možemo proizvesti bilo koji dizajn od vas. 3. Dobra usluga: Klijente tretiramo kao prijatelja.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kartice za snimanje sa imenom i zvukom

Recordable Card.jpg

IMG_0788.JPG


Savjeti

Pokloni za bebu: Ako ne znate šta kupiti poklone, možete odabrati da kupite odeću ili odeću za bebe, ako ne razumete veličinu bebe može se pitati majka ili se konsultovati sa relevantnom prodajom. Napomena: beba koža je krhka, tako da kvalitet odjeće treba da bude vrlo dobar i da ima meku teksturu.

Kada staraju, zainteresovat će se za igračke. Znači, želite da date poklone odgovarajućem za bebe, možete dobiti odgovarajuće igračke.


pakiranje i shipping.jpg


profil kompanije

kompanija 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Sertifikati 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

deo kupaca.jpg


FAQ


1. Za iste proizvode, zašto je vaša cijena veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različiti proizvodi imaju drugačiju cenu, mada isti proizvod koji koristi različite papire i izrade će imati drugu cijenu, kao dobavljači, obećavamo da će pružiti najbolju pretpristupnu i popratnu uslugu za kupce!


2. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


3. Kako mogu dobiti tačnu cenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje treba da znamo za izračunavanje cene, to jest: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), štampanje materijala i boja i završna površina (može se odnositi na objašnjenje slika na našoj web stranici), a zatim najbolje cijena će vam biti poslata na vreme.


4. Koji je srednji OTP?

TTP koji to znači je programiranje IC čip-a, programer je IC čip, svaki od kojih je svaki izgoreo od fabrike računara. Tako da je zahtev za količinom niže narudžbe, ali cijena IC čipa je veća.


Hot Tags: kartice za snimanje rođendana sa imenom i zvukom, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like