Moderni poziv čestitka za vjenčanje.

1. vjenčanje zvučnu čestitku za prijatelja 2. OEM je prihvatljivo. Tvoj dizajn je Dobrodošao 3. međunarodne kvalitete, konkurentne cijene i Jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Moderni poziv čestitka za vjenčanje.

Music Card.jpg

IMG_0819.JPG


Savjeti

Pozdravna riječ za novo bračni parovi: neke riječi mogu ga napisati na karticu, i možete zabilježiti u karticu ako želiš više iskreno.

Molite i želimo sreću za oboje; Nadam se da su oni iz priče koja kaže - sretno ikad poslije.
Samo jednom u životu vremenu koji poseban san se ostvaruje. I odjednom cijeli vaš svijet izgleda lijepe i nove. Uvijek je najbolje želje!


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


1. kako mogu dobiti uzorak da biste provjerili vaše kvalitete?

Nakon cijena potvrde, možete zatražiti za uzorke da provjerite našu kvalitetu dizajna i papira. Za tiskane uzorke, ćemo provjeriti $30-$100 za pokriće troškova na filmu & ispis. Uzorak trošak može biti vraćen nazad nakon potvrde ozbiljnosti narudžbe.2, can dizajn za mene?

da možemo. Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje na naslovnici. Boja pozadine je odlučeno po vama, bilo koja boja je dostupna. naš profesionalni dizajner možete napraviti dizajn za vas.


3. Daj mi popust?

Mi uglavnom veleprodaja usluga, naša politika je veća količina, jeftinije, pa mi ćemo citirati vam najbolje cijene na temelju količine za nalog. To je normalno za kupca da nam mali naručiti kad prva suradnja, ako možemo znati ćete dalje surađivati, možemo pružiti dobru cijenu.


4. koliko košta trošak i brod u mojoj zemlji?

Cijena se temelji na količini, obrt i dizajn detalja. Tereta će dati tereta tvrtka na temelju bruto težina i CBCG. Prije nego što možemo napraviti uzorak, možemo samo vam približnu cijenu.
Hot Tags: moderni poziv čestitka za vjenčanje dan, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like