Love Pet Sound pozdravna karta

1. Ljubav ljubimac zvuk pozdravna karta 2. Prilagođena kartica za različite životinje 3. Usvojena BSCI & ISO & FSC akreditacija.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ljubav ljubimac zvučni pozdrav

Danas ljudi imaju tendenciju da podignu životinje kao svoje ljubimce. U proteklih 20 godina, mačke, psi, ptice su obični ljubimci. Sada se mnoge životinje pridružuju timu, miševima, vjevericama i čak nekolicini životinjama. Možda će se zapanjiti ili čak uplašiti komšije, ali to su blago njihovim vlasnicima. Ponekad će biti srećniji kada dobiju poklon za svoje ljubimce.


Recordable Card.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


2. Da li možemo promeniti baterije?
Da, možete otvoriti kućište baterije i zameniti baterije. Ako ga ne možete pronaći, možemo poslati video snimak koji vas vodi. Ako vam nije potrebno zamijeniti baterije, možemo napraviti baterije unutar stavki.


3. Šta je značenje Tužilaštva?

TTP koji to znači je jednokratno programiranje IC čipa, to je progrm IC čip koji je svaka od njih spaljena od fabrike računara. Tako da je zahtev za količinom niže narudžbe, ali IC cijena čipa je veća.


Hot Tags: ljubav ljubimac zvučni pozdrav, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like