Kartice velike veličine, prilagođene 50-godišnje čestitke

Kartice velike veličine, prilagođene 50-godišnje čestitke

Specijalizovan za razvoj i proizvodnju papirnih kartica. Proizvodite robu prema potražnji kupaca. OEM i ODM nalog sa logotipom / robnim znakom su dobrodošli.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kartice velike veličine, prilagođene 50-godišnje čestitke


Priča o kartici

sound greeting cards


Kartice velike veličine, prilagođene 50-godišnje pozdravne kartice: Kao i fonograf na naslovnoj strani, 50-godišnjak nekako predstavlja klasičnost. Možda nisu toliko aktivni i strastveni kao mladi, ali su puno iskustva i priča, čak i kvalifikovani da budu nastavnici. Stranka njegovih priča će nam puno naučiti. Ova divna zvučna čestitka i glas će vam pokazati poštovanje.

Opis proizvoda

Stavka

Kartica za snimanje rođendana

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

300mm × 300mm ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.Snimljivi čip

recordable greeting card sound chips


Aktiviran od strane

Prekidač, dugme, svetlosni senzor itd

Poruka

Glas, muzika, zvuk

Aplikacija

Čestitke, poklon kutija itd

Baterija

2 * AG10, 3 * AG10 ili prilagođeni

Muzički format

MP3 ili WAV

Muzičko vreme

1-120s ili prilagođeno

voltaža

 

3V ili 4,5VPritisnite dugme za snimanje i razgovarajte sa mikrofonom da biste snimili glas. Dugotrajno štampanje će ponovo eliminisati glas i snimati. Vrlo jednostavno za rad, ali to je ključ za kartu za snimanje i najskuplji deo.
Profil kompanije

Personalizovane muzičke kartice


Rođendanske muzičke kartice


FAQ

1. Koja je veličina proizvoda?

Mi vršimo prilagođene proizvode, svaku veličinu koju možemo napraviti prema vašim zahtevima. Pa veličina proizvoda odlučuje vas, kao što znate, različite veličine imaju drugu cijenu, molimo vas da mi kažete, koja veličina će vam biti potrebna? Ako nemate predstavu o veličini proizvoda, možemo vam takođe predložiti veliku veličinu.


2, Možete li dizajnirati za mene?

Da, možemo. Prema vašim zahtevima, na naslovnici možemo dodati logotip vašeg preduzeća, web lokaciju, broj telefona ili vaše ideje. Boja pozadine odlučuje vas, svaka boja je dostupna. Naš profesionalni dizajner može vam dati dizajn.


3. Koliko dugo mogu dobiti ovaj uzorak?

Nakon prijema uzorka i svih potvrdjenih materijala i dizajna, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično traje oko 3-5 dana.


4: Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Vaš logotip može se prikazati na proizvodima pomoću Štampanja, UV lakiranja, vruće štampe, Embossinga, Debossinga, Štampanja na svitak ili naljepnice.


5: Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


Hot Tags: Velike veličine kartice za snimanje, prilagođene 50. rođendanske čestitke, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like