Veliki Božićni Card / prekrasan Božić Card slike

1. zadovoljstvo je naš najveći prioritet. 2. naše tržište pokriveno europske, Amerika, Japan i druge zemlje. 3. mnoge inozemne klijente došli posjetili naše tvrtke.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Veliki Božićni Card / prekrasan Božić Card slike

Music card.jpg


IMG_1351.JPG


Savjeti

Zgodan suvremene komunikacijske opreme ima utjecaj na čestitka tržišta, broj kartice nove godine smanjila godine, ali su još uvijek oko 80% japanaca, vole pojavljivati rukom papira Novogodišnji kartice u novu godinu dana. Japan je poštanski ured, knjižarama, itd.


Za snimanje čip

One button recordable chip.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Winpsheng (HK) Company Limited, naš ured se nalazi u Hong Kongu, a naša tvornica Shenzhen Winpsheng obrta tvrtka Limitd nalazi se u Shenzhen, Kina kopno.

Naše čestitke su također prodali i prodaje na međunarodnom tržištu kroz privatne mreže Branda partnera u Njemačka, Norveška, UK, Francuska, sad, Afrika, Indonezija, Singapur i na Bliskom Istoku.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koje informacije bi trebao pustiti te znati ako želite da biste dobili citat?
-Veličina proizvoda (dužina x širina x visina)
-Materijal i površina rukovanje.
-Ispis boja.
-Količina.


2. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Nešto hitno, možemo li ponudu za vas u roku od 2 sata na temelju svih detalja osigurati.


3. koji je tip baterije?
Obično koristimo ćelije gumb baterija (CR2032, AG10, AG13) za male predmete kao što su svjetlo se časopis, čestitka, šešir, okviri za fotografije.


4. mogu dobiti potrčala dostava?

Možete nadograditi svoj utovar FedEx preko noći (ili sličnu uslugu Express) koji može pomoći Ispunit ćete rok. Požurio dostave ne utječe na obrat vrijeme od 10-15 dana za ispis.
Hot Tags: veliki Božićni card / prekrasan Božić kartice slike, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like