Pozdrav Card / smiješno Papiga za snimanje čestitku za prijatelja dan prijateljstva

kompletan hardver roštilj. Strogi sa kvalitetom, imamo vlastite kvalitete odjel da provjerite proizvoda za 3 puta. i izbjeći nesukladnih proizvoda.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pozdrav Card / smiješno Papiga za snimanje čestitku za prijatelja dan prijateljstva

Prijateljstvo dan Pozdrav kartice / Papiga za snimanje čestitka za prijatelje smiješno: prijateljstvo dan je dan za prijatelja, zajedno ćemo igrati glazbi i igrama, pričaju o starim vremenima smo proveli zajedno. To je vrlo dobre šanse da komuniciraju sa starim prijateljima. Smiješno životinje će uvijek čini ljude nasmije, tako da se smiješno prijatelja, tako da ne propustite dobra šansa da mu kažem, mi smo prijatelji.


Predmet: Za snimanje čestitka

Papir: 250g C1s umjetnost papira

Veličina: 300 mm × 300 mm

Govornik: 40mm metala

Baterija: AG10 × 3

Vrijeme: 1-180s

Luka: Hong Kong/Shenzhen


music card7 (6).jpg


Profil tvrtke

our company.jpg

Shenzhen Winpsheng obrt Company Limited je osnovana 2008 godine i nalazi se u Shenzhenu, u blizini Hong Konga. U ovom trenutku, imamo 150 zaposlenika kako bi osigurao niz proizvoda.

Mi smo profesionalni izvoznik za papir darove kao što su ručni rad čestitka, zvučna čestitka, LED svjetlo čestitka, 3D laserski rezati kartice, iskočiti kartice akril čestitki, muzička kutija papira, glazba papirnate vrećice, i tako dalje.


Certifikat

certificates.jpg

Pakiranje i dostava

包装图--Ceci.jpg

Glavna tržišta

main markets.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kada dobijem ponudu za moj upit?

Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Ako nešto hitno, možemo citirati za vas u roku od 2 sata na temelju pružite sve detalje.


2. koje informacije bi trebao pustiti te znati ako želite da biste dobili citat?
-Veličina proizvoda (dužina x širina x visina)
-Materijal i površina rukovanje.
-Ispis boja.
-Količina.
-Ako je moguće, Molimo vas također dostavite slike ili dizajn skica za provjeru. Uzorci će biti najbolje za razjašnjenje. Ako ne, ćemo vam preporučiti odgovarajuće proizvode sa detaljima za referencu.


3. možete dobiti drugih stavki kako bi odgovarale pozivnice?

Da, mogli bi uskladiti sve da vas poziv izbor, kao što su oznake, spremi datum, mjesto kartice, program, po narudžbi, najave, zahvalnica i više. Čak i ako ne vidiš ih na slici na stranici, možemo ih.


4. Kako o te nakon-prodaja usluga?

Možete biti sigurni u naše usluge, naći nikakvih problema nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i riješit ćemo probleme brzo i strpljivo.


5. koju vrstu papira možete ispisati na?

Art rad daje najbolje performanse boja i dizajna. Također mogu pružiti druge posebni papir kao crnu, bijelu karticu, offset papir i PU kože itd.


Hot Tags: prijateljstvo dan Pozdrav kartice / smiješno Papiga za snimanje čestitku za prijatelja, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like