Prilagođene kartice velike veličine za 25. godišnjicu vjenčanja

1. Više od 13 godina iskustva u proizvođaču. 2. Potpuno opremljeni naprednim mašinama i iskusnim radnicima 3. prilagođene veličine i boje
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prilagođene kartice velike veličine za 25. godišnjicu vjenčanja

Čestitka snimi sopstvenu poruku

Prilagođene kartice velike veličine za 25. godišnjicu vjenčanja: Veoma je lako za mladu ženu i mladić koji se zaljubljuje. Lako je da se oženi. Ali nije tako lako za njih da podignu porodicu i dugo žive zajedno. Kada par provede 25 godina zajedno, ne mogu se ostaviti jedni drugima. Njihova 25. godišnjica vjenčanja je časna i vrijedna da se proslavi. Moramo im reći da su sjajni i nadaju se da će im biti sjajan sutra.

Stavka

Ručna svadbena karta godišnjice

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

310mm × 310mm ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.
Snimljivi čip

Diktafon


Aktiviran od strane

Prekidač, dugme, svetlosni senzor itd

Poruka

Glas, muzika, zvuk

Aplikacija

Čestitke, poklon kutija itd

Baterija

2 * AG10, 3 * AG10 ili prilagođeni

Muzički format

MP3 ili WAV

Muzičko vreme

1-120s ili prilagođeno

voltaža

 

3V ili 4,5V


Pritisnite dugme i razgovarajte sa mikrofonom za snimanje glasa. Dugotrajno štampanje će eliminisati glas.Profil kompanije

Pjevačke kartice
Tržište

Pevanje čestitki


FAQ

1.   Možete li napraviti OEM nalog?

  Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


2. Kako kontrolisati kvalitet?

Naša fabrika je prošla ISO akreditaciju i sve kvalitete sirovine i proizvodnog procesa su kontrolisane od strane ISO sistema. Svi gotovi proizvodi moraju biti provereni najmanje 3 puta, kao što su IQC, PQC, PQA.


3. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti uzorke. Oslobodite se blistavog uzorka kako biste provjerili kvalitet dizajna i kvaliteta papira, dokle god možete priuštiti ekspresni teret. Za štampane uzorke provjerićemo 30- $ 100 za pokrivanje troškova na filmu i štampanju. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.

 

4. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u projektovanju i proizvodnji. Samo nam recite svoju ideju, pomažemo vam da realizujete ideju u savršene kutije.


5. Kako mogu da unesem narudžbinu?

Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa Skype-om ili drugim trenutnim načinima.Hot Tags: Prilagođene kartice veličine veličine za 25. godišnjicu vjenčanja, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like