Prilagođene kartice za snimanje velike veličine - prazne rođendanske kartice za snimanje

Prilagođene kartice za snimanje velike veličine - prazne rođendanske kartice za snimanje

Raznovrsne čestitke u svim prilikama za prilagođavanje ili odabir Strong design sposobnosti, profesionalni tim za prodaju
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prilagođene kartice za snimanje velike veličine - prazne kartone za rođendane

Artikal: Kartica za snimanje

Papir: Art papir, obloženi papir

Štampanje: CMYK ili PMS, zatvoreni

Veličina: 150mm × 150mm ili zatvorena

Zvučnik: 29mm ili 40mm, plastika ili metal

Baterija: AG10 / AG13

Primer: 5-7 dana

Luka: HongKong


Snimljivi čip

diktafon

Čitač koji se može snimiti na karticu je motor na automobil, ali je mnogo lakše za rad. Dugotrajno štampanje može da snima glasovne i kratkotrajne štampe. Dugo vremena pritisnite ponovo će eliminisati i snimiti novi glas. Prijatelju samo treba pritisnuti dugme, tada će on ili ona čuti vaše želje.Priča o kartama


prazne kartice za snimanje

Prilagođene kartice za snimanje velikih razmera - prazne rokodelske kartice za snimanje: Sa puno šarenih balona leže na tlu, mirna scena predstavlja na poklopcu. Možda će to nazvati sećanja iz detinjstva, u to vrijeme trčimo posle šarenih balona, zaboraviti umor i tugu, samo treba uživati u sreći i smehu. Dakle, najbolje želje kroz glas sigurno će nazvati prijateljsko prijateljstvo među prijateljima.
čestitke sa muzikom


pjevačke karte za rođendanFAQ


P1: Da li se naplata uzorka može vratiti?

O: Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za konkretnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.P2: na koju vrstu papira se može štampati?

O: Art papir daje najbolje performanse boje i dizajna. Takođe možemo pružiti i drugi poseban papir, poput crne kartice, bele karte, ofset papira i PU kože itd.


P3: Da li prihvatate prilagođene proizvode?

O: Da, naravno. Mi smo fabrika, specijalizirana za prilagođenu samoljepljivu naljepnicu / etiketu, DIY kartice i vreće već više od 10 godina. Ako ste zainteresovani za to, molimo vas da nas povežete i poslat ćemo vam deo uspjeha.P4: Kako pripremiti moje umetničke datoteke za štampanje?

O: Format slike može biti AI, PDF, CDR, PSD. Da biste izbjegli eventualno kašnjenje u vašoj produkciji, preporučujemo vam prvo da provjerite zahtjeve za umjetničkim djelima prije slanja vašeg umjetničkog djela.


P5: Koliko će vremena trajati da bi dobio moj nalog?

O: Zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vrijeme proizvodnje pre nego što postavite narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.

Hot Tags: prilagođene velike kartice za snimanje - prazne rokodelske kartice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like