Prilagođene velike kartice za snimanje / šarene balone kartice za prijatelja

Prilagođene velike kartice za snimanje / šarene balone kartice za prijatelja

1. Ceo proizvodni tim je posvećen dostizanju proizvoda vrhunskog kvaliteta do poslednjih detalja. 2. Naše tržište pokrivalo je Evropu, Ameriku, Japan i druge zemlje.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prilagođene velike kartice za snimanje / šarene balone kartice za prijatelja

Stavka

Kartica za snimanje

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

310mm × 310mm ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.


Priča o kartama

Prilagođene velike kartice za snimanje / šarene balone kartice za prijatelje: Sa puno šarenih balona leže na tlu, mirna scena predstavlja na naslovnoj strani. Možda će to nazvati uspomena iz detinjstva, dok će najbolje želje glasom sigurno nazvati prijateljsko tijelo.


Jedno dugme za snimanje chip.jpg


Aktiviran od strane

Prekidač, dugme, svetlosni senzor itd

Poruka

Glas, muzika, zvuk

Aplikacija

Čestitke, poklon kutija itd

Baterija

2 * AG10, 3 * AG10 ili prilagođeni

Muzički format

MP3 ili WAV

Muzičko vreme

1-120s ili prilagođeno

voltaža

 

3V ili 4,5V


工厂 电子

Mi smo tvornica preko 6000 kvadratnih u Shenzhen, Guangdong, Kina, specijalizirana za ručno izrađene papirne zanate, posebno papir sa elektronskim preko 12 godina.

Imamo vlastitu štamparsku mašinu, mašinu za sečenje papira, mašinu za folije / osvježavanje, mašine za rezanje lima, mašine za lasersko rezanje i sl. Koje mogu kompletno završiti od štampanja do ambalaže u našem skladištu.


Packing & Shipping of Greeting Cards.jpg


certificates.jpgFAQ

1. Ko smo mi?

Winpsheng (HK) limited company se nalazi u 2008, koji imaju više od 10 godina iskustva u polju Pozadina i Paper gift predmet. Fabrika ima više od 6000 radne sobe, oko 150 kvalifikovanih radnika, 7 inženjera, 12 prodaje.

Mi možemo pružiti Visok kvalitet čestitke prema vašim zahtjevima.


2. Koliko dugo traje osvetljenje?
Uobičajeno je da svaki put osvetljava 30 sekundi, a zatim se automatski isključuje. Isto tako, možemo vam osvijetliti duže vrijeme ako vam zatreba. Molimo Vas da nam kažete tačno koliko želite, mi ćemo izabrati pravi čip za vas.


3. Da li možemo promeniti baterije?
Da, možete otvoriti kućište baterije i zameniti baterije. Ako ga ne možete pronaći, možemo poslati video snimak koji će vas voditi. Ako vam nije potrebno zameniti baterije, možemo napraviti baterije unutar stavki.


4. Kako dobiti uzorak?

U principu, naknada za uzorak i teret treba da vam se naplaćuju, oni će biti vraćeni nakon što napravite veliki nalog. Zatim bi nam trebali poslati muziku i izgled spoljašnjeg izgleda. Mi ćemo napraviti uzorke za vas.


5. Kako mogu dobiti tačnu cenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje treba da znamo za izračunavanje cene, a to su: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), štampanje materijala i boja i završna obrada (može se odnositi na objašnjenje slika na našoj web stranici), a zatim najbolje Cena će vam biti poslata na vreme.Hot Tags: Prilagođene velike kartice za snimanje / šarene balone kartice za prijatelje, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like