Prilagođene velike memorijske kartice / rođendanske torte za porodice

Prilagođene velike memorijske kartice / rođendanske torte za porodice

Naše tržište pokrivalo je Evropu, Ameriku, Japan i druge zemlje. 2. Svi proizvodi prošli inspekciju kvaliteta pre isporuke pod kontrolom našeg kvalifikovanog tima za kontrolu kvaliteta.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prilagođene velike memorijske kartice / rođendanske torte za porodice

Stavka

Kartica za snimanje rođendana

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

310mm × 310mm ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.Priča o kartama

Prilagođene velike kartice za snimanje / rođendanske torte za porodice: 5 zapaljenih sveća stoje na vrhu rođendanske torte, one će biti veliko iznenađenje za njega. Ukusna rođendanska torta će voditi srećno vreme, a blagoslovi glasom će ostati mnogo duže.

机 2.jpgAktiviran od strane

Prekidač, dugme, svetlosni senzor itd

Poruka

Glas, muzika, zvuk

Aplikacija

Čestitke, poklon kutija itd

Baterija

2 * AG10, 3 * AG10 ili prilagođeni

Muzički format

MP3 ili WAV

Muzičko vreme

1-120s ili prilagođeno

voltaža

 

3V ili 4,5V
工厂 电子

Imamo 8 inženjera, 12 prodatih, 150 kvalifikovanih radnika i pet automatskih proizvodnih linija, jedan samo za Japanske muzičke artikle.

Sva roba se izvoze u Evropu, SAD, Japan i usvaja FSC, BSCI, GSV, ISO akreditaciju. Imamo skup savršenog sistema upravljanja kvalitetom koji garantuje našu robu da zadovoljava zahteve kupaca.


Music greeting card process.jpg


Winpsheng Team.jpg


FAQ

1. Kako se upali?
Pošto je optička vlakna dobra sa svjetlosnom provodljivošću, optička vlakna su povezana sa različitim LED bojama, optička vlakna će pokazati LED boje. Kada pritisnete dugme, upaliće se.


2. Koji je tip baterije?
Obično koristimo baterijske baterije (CR2032, AG10, AG13) za male predmete kao što su časopis za osvjetljenje, čestitka, šešir, okvir za fotografije. Ponekad koristimo AA ili AAA baterije za veće stvari kao što su zidna umetnost, stavke ekrana.


3. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


4. Da li možete da napravite OEM nalog?

Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


5. Mogu li dobiti besplatan uzorak?

Naravno! Možemo vam poslati uzorak koji smo ranije napravili za naše druge klijente ili napravili novi prazni uzorak na osnovu vašeg zahtjeva, samo vam trebate platiti troškove isporuke uzorka. Ako samo treba da potvrdite funkciju putem videa, onda vam ne treba platiti cent.


Hot Tags: Prilagođene velike kartice za snimanje / rođendanske tortne kartice za porodice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like