Rođendan za snimanje pozdravne karte za roditelje

1. Recordable pozdravna kartica za roditelje 2. Snimanje glasa od strane kupaca 3. Igraj više od 500 puta
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Rođendan za rodjendane

Snimanje može nekako zameniti pismo za slanje roditeljima. Pre 20 godina, pismo je skoro jedina veza za nas i naše roditelje, ali sada sa popularizacijom mobilnog telefona, ovo pismo skoro nestaje. Ali riječi ili glasovi će ostati duže od telefonskog poziva, tako da ih mogu zadržati duže vrijeme. Takođe će biti neka vrsta pratnje.


Recordable Card.jpg


Zvučni modul

recordable chip2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

part of customers.jpg


FAQ

1. Koji servis možete pružiti osim usluge štampanja?
Ako želite distribuirati vaše proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam ponuditi malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. A ako vam treba isporučiti proizvode za štampu na izložbama u Kini, mi ćemo vam pomoći da isporučite na vreme.


2. Da li možemo promeniti baterije?
Da, možete otvoriti kućište baterije i zameniti baterije. Ako ga ne možete pronaći, možemo poslati video snimak koji vas vodi. Ako vam nije potrebno zamijeniti baterije, možemo napraviti baterije unutar stavki.


3. Koja je vaša minimalna količina narudžbine?
Kao opšte pravilo naš MOQ je 500kom. Iako smo u nekim slučajevima proizveli manje od 1000. Međutim, za malu količinu koštaće se veoma visoko kada se uzima u obzir reprodukcija, štampa, alat i troškovi postavljanja.
Hot Tags: rođendan za snimanje čestitka za roditelje, Kina, proizvođača, dobavljača, veleprodaja, jeftin

Upit

You Might Also Like