Rođendanske čestitke sa glasom / Soung Pozdrav kartice za prijatelje

1. za snimanje čestitka za prijatelje 2. različitih veličina i oblika za izbor klijenata 3. dobre usluge i brzu dostavu u našoj kompaniji
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Rođendanske čestitke sa glasom / Soung Pozdrav kartice za prijatelje

Music card.jpgSavjeti

Rođendana, banketa, amorova jela i ostale prigode kako bi proslavili rođendan, Sudionici izravno na rođendan protagonista. Takav blagoslov je jednostavan, koncizan i profinjen. Jezgra blagoslova: želim vam Sretan rođendan.

Neko vrijeme smo možda ostati sa svojim prijateljem, ali još uvijek želimo da mu kažem "Sretan rođendan". Ovaj put za snimanje kartica će vam pomoći. On će čuti tvoj glas kao on otvara karticu.Radni postupak

Music greeting card process.jpg

packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. imate li zaliha proizvode prodati?

ne. Radimo na OEM narudžbe. To znači, veličina, materijal, količina, dizajn, pakiranje, itd će zavisiti od vaših zahtjeva. Očito, vaš logo se može ispisati na proizvodima.


2. možemo promijeniti baterije?
Da, možete otvoriti Kućište baterije i zamijenite baterije. Ako ga ne pronađete, možemo poslati video da vas vodi. Ako ne trebate zamijenite baterije, također možete napraviti baterije unutar stavke.


3. Daj mi popust?

Mi uglavnom veleprodaja usluga, naša politika je veća količina, jeftinije, pa mi ćemo citirati vam najbolje cijene na temelju količine za nalog. To je normalno za kupca da nam mali naručiti kad prva suradnja, ako možemo znati ćete dalje surađivati, možemo pružiti dobru cijenu.


4. što je naš cilj?

Naš cilj je izgraditi savršen industriji lanac i pružiti vam najbolju kvalitetu i uslugu. Nudite U.S. šansu, nagrađujemo vas visoke cijene izvedbe.


Hot Tags: rođendanske čestitke sa glasom / soung Pozdrav karticu za prijatelja, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like