Pevanje srebrnih vjenčanja godišnjice za parove

1. Srebrna venčanica pozdravna karta 2. Različite veličine i oblici za izbor klijenata 3. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pevanje srebrnih vjenčanja godišnjice za parove

Music Card.jpg

IMG_1069.JPG


Savjeti

Ako nema tog dana, danas neće biti života; neće biti srećne porodice; neće biti srećnih dana; neće mi biti najbolje. Fotografisanje elegantnog srebrovog vjenčanja foto album u foto studiju bez vjenčanica, neke slike za fotografisanje, sliku sa roditeljskom fotografijom, ako možete napraviti skup elektronskih foto albuma od mladih do sadašnjih, na CD-u u bilo kom trenutku emitirati ! Uzmi komad čestitki! Imajte muzičku pozadinu, odaberite svoju omiljenu muziku.


packing and shipping.jpg


Profil Comapny

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li mogu dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Normalni napredak u proizvodnji je da ćemo napraviti uzorak za proizvodnju za vašu procjenu kvaliteta. Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


2. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

Zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vrijeme proizvodnje pre nego što unesete narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


3. Mogu li dobiti rushed shipping?

Možete nadograditi svoje isporuke na FedEx Overnight (ili sličan Express servis) koji mogu pomoći u ispunjavanju vašeg roka. Brzina isporuke ne utiče na vrijeme obrtanja od 10-15 dana za štampanje.


4. Koji je srednji OTP?

TTP koji to znači je programiranje IC čip-a, programer je IC čip, svaki od kojih je svaki izgoreo od fabrike računara. Tako da je zahtev za količinom niže narudžbe, ali cijena IC čipa je veća.Upit