Muzička karta za rodjendane za roditelje za prijatelje

1. Poznata karta za žurku za rođendan 2. Uvezene napredne mašine iz Njemačke i Japana 3. Glavno tržište je Evropa, Japan, SAD.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Muzička karta za rodjendane za roditelje za prijatelje

Music Card.jpg

12.jpg

Savjeti

Izgleda da je rođendan stopalo na putu rasta, život će biti sastavljen od niza otisaka stopala. Posle svakog rođendana, pažljivo ćete pronaći dijete koje je napravilo novi napredak i promjenu, rast teksture i stoga ima novu prekretnicu. Na zabavan i nov način, prikazani su dečiji otisci, omogućavajući deci da vide svoj inherentni potencijal, kako bi stimulisali strast dece za učenje i samopouzdanje u životu.


Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li mogu dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Normalni napredak u proizvodnji je da ćemo napraviti uzorak za proizvodnju za vašu procjenu kvaliteta. Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


2. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


3. Kada mogu dobiti cenu?

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako je cijena vrlo hitna, molimo vas da nas pozovete direktno da zatražite pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, a onda možemo odgovoriti za kratko vrijeme.


4.Šta ako imam žalbu?

Želimo da vam pružimo 100% zadovoljstvo. Međutim, ako doživite zabrinutost ili problem, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem elektronske pošte ili telefonskog poziva, kako bismo mogli promovisati korektivne mjere s naše strane.


Hot Tags: printable rođendanska zabavna muzika za prijatelje, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like