Pink Printable Birthday Pozdrav Ecard

1. Kartica za štampanje za djevojčice za štampu 2. Uvezene napredne mašine iz Njemačke i Japana 3. Glavno tržište je Evropa, Japan, SAD.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pink Printable Birthday Pozdrav Ecard

Music Card.jpg

IMG_1082.JPG


Savjeti

Kada je dete odrastao, on ili ona se konačno mogu opustiti kao roditelj. Verujem da roditelji imaju puno psiholoških reči da kažu svojoj deci, ali su suviše nervozni da to kažu. Tako roditelji mogu da napišu pismo izražavajući svoje želje i pišu svojoj deci šta žele Down, rođendan kao poseban rođendanski poklon deci, neka deca razumeju ljubav svojih roditelja.


Radni proces

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


2. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


3.Šta ako imam žalbu?

Želimo da vam pružimo 100% zadovoljstvo. Međutim, ako doživite zabrinutost ili problem, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem elektronske pošte ili telefonskog poziva, kako bismo mogli promovisati korektivne mjere s naše strane.


4. Kakav je vaš paket pakovanja?
Generalno, pakujemo našu robu u bijele kutije i smeđe kutije. Ako imate zakonski registrovani patent, možemo da spakujemo robu u vaše brendirane kutije nakon što dobijemo vaša ovlašćenja za dozvolu. Pokazaćemo vam fotografije proizvoda i paketa.Upit