Glazbeni Pozdrav rođendan želje karta tvornice

1. rođendan glazba kartica proizvodnje 2. Odlične povratne informacije 3. Datum isporuke je zajamčena
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Glazbena čestitka čestitka želje tvornica

Music Card.jpg


Savjeti

Da li je ljubav ili prijatelj, dragocjeni pravog prijateljstva. Prijatelj je onaj koji uvijek stavlja te u dnu srca, bilo da ste u raju ili u paklu, skrb i briga nisu promijenile. Jednostavan "Hej, kako si sada," je najviše intimnog toplinu. "Ništa, sa mnom," uvijek dirnut suze, je "rekao, ti to možeš", je najveći vlastite afirmacije. Pravi prijatelj, obično ne koliko vina piti zajedno, dirao broj čaše, ali kad je potrebno, do ruku.


Glazba čip

Music chip.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


1. možete dobiti uzorak prije masovnu proizvodnju?

naravno! Normalno proizvode napredak je da ćemo učiniti pretprodukciju uzorak za procjenu kakvoće. Masovnu proizvodnju će se pokrenuti nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovaj uzorak.


2. Možete li OEM nalog?

Da, siguran. Većina naših proizvoda su napravljeni po nacrtima kupaca. Molimo vas Pošaljite nam AI ili PDF dizajn umjetnost, MP3 ili MAV format zvučne datoteke. Naši dizajneri i inženjeri elektronike može pomoći da rade finalni proizvodi.


3. što je srednja OTP?

OTP to znači da je jedno vrijeme programiranje IC čip, progrm IC žeton svaki spalili tvornica je od computer.so je donji red količina zahtjev, ali IC čip cijena je veća.


Upit