Muzički Pozdravi Rođendana / Rođendanske želje Pesme

1. Muzički pozdravni rođendan za prijatelje 2. Potpuno opremljena tehnologija štampe 3. Konkurentna minimalna količina narudžbe
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Muzički Pozdravi Rođendana / Rođendanske želje Pesme

Music Card.jpg


Savjeti

Rođendansku pesmu i neke blagoslovne reči na ovoj kartici, oni će dodirnuti svoje prijatelje.

Koliko dugo niste čuli svoj glas, koliko dugo niste videli vaš osmeh, koliko dugo nije došao u kontakt sa vašim prelepim očima, ne može završiti moje misli, ne može reći moju ljubav, reći moju dušu Sanjanje, zoru noću, za blagoslov, pevajte za vas, kako šapnite. Želim vam sve najbolje, pobrinite se za svoje telo!


Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li mogu da nabavim druge predmete koji odgovaraju mojim pozivima?

Da, možemo da koordinišemo bilo šta za vas odabir poziva, kao što su oznake, sačuvajte datum, stavite kartice, program, meni, najave, hvala kartici i još mnogo toga. Čak i ako ih ne vidite na slici, možemo ih napraviti.


2. Kako mogu dobiti citat?
Obično će vam citat biti poslat u roku od jednog radnog dana nakon što su svi detalji o proizvodima jasni. Ako nešto hitno, možemo vam navesti za vas u roku od 2 sata na osnovu svih podataka koje pružite.


3. Ako proizvodi imaju neki kvalitetni problem, kako ćete se time baviti?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti pre isporuke od strane QC odjela. Ukoliko problem kvaliteta proizvoda nastalih od nas, obezbedićemo uslugu zamene.


4. Koja je vaša cena?
Cena će se bazirati na vašem muzičkom vremenu, prilagođenom modulu i materijalu itd. Zato pripremite željenu muziku, vaš dizajn, završetak površine ako želite i pošaljite nam, datićemo vam tačnu cenu.Upit