Muzička karta rođendana / rođena pesma

1. Proizvođač rođendana 2. Zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u izvozu trgovine 3. Kompletna hardverska oprema
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Muzička karta rođendana / rođena pesma

Music Card.jpg


Savjeti

Neizbežno će doći do konfuzije i razočarenja, ali žao mi je. Međutim, nije bitno malo emocija, može se izaći u vremenu nakon negativne emocije i pokušati da se prilagodim. I srećan život, onda je život i dalje svež kao novi. Uživo, prilagodite svoj um, držati dobro raspoloženje je vrlo važno. Bez obzira koliko će poteškoća i neusaglašenosti uvek kiše, sve žalbe i bes ne mogu rešiti bilo kakve probleme. Kao što je napisano u knjizi: Smejte se o životu, je pozitivan stav prema životu.


Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


2. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


3. Koja je najveća prednost u odnosu na rivale?
Mi smo jedan od najranijih dobavljača DIY zanatskih proizvoda i proizvoda od papira. Ponosni smo na široki asortiman proizvoda, strogu kontrolu kvaliteta, dobru uslugu posle prodaje i stabilne odnose s kupcima.


4. Šta ćete uraditi nakon što je IC čip napravljen?

Naša fabrika će postaviti ploču PCB-a i povezati IC čip na ploči, nakon što će radnik spajati sve komponente na ploči PCB-a i testirati njegovu funkciju prema zahtjevu kupca.


Upit