Music Happy Birthday Pozdravi za djecu

1. Muzika rođendana za decu 2. OEM nalog je prihvatljiv sa konkurentnom cenom 3. Zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u izvozu trgovine
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Music Happy Birthday Pozdravi za djecu

Music Card.jpg

IMG_1210.JPG


Savjeti

Svako dete želi da ima malu igračku koja može da očara kako novu, tako i zanimljivu, što nije samo popularno, već i deca. Poruke se mogu rezervisati. Usta i krila papagaja se u isto vreme pomeraju kada se poruka reprodukuje. Direktno snimanje se takođe može direktno igrati, vrlo je zanimljivo i slatko snimanje ptica ptica ptice. Ne voli samo djeca, već ga privlači veliki prijatelj.


Radni proces

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim potrošačima je potreban visok kvalitet, a neki kupci imaju nisku cenu, to je prema vašim zahtevima!


2. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


3. Koje su smernice za umetnička dela?

Illustrator-Prihvaćeni formati datoteka: .ai / .eps / .pdf

Photoshop-Prihvaćeni formati datoteka: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-Prihvaćeni formati datoteka: .cdr


4. Šta je cijena?

Cijena bi se ostvarila količinom, za istu stavku, cijena bi bila drugačija za malu količinu i velike količine. Da biste uštedeli svoje vrednovano vreme i dobili cenu u prvom momentu, ispod informacija sugerišemo da ćemo izračunati tačnu cenu.
Upit