Muzička prijateljska karta / Bday vaučice za prijatelje

1. Nova dizajnerska glazbena pozdravna karta 2. Dajte vam paket usluga. 3. Dizajn, logotip, boja, okvir, veličina sve se može prilagoditi onako kako želite.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Muzička prijateljska karta / Bday vaučice za prijatelje

Music card.jpg


Savjeti

Struktura muzičke kartice: napon strujnog kola 1.5 ~ 3V, može se koristiti 1 ili 2 G13 dugmeta sa baterijom. Prekidač S je posebni prekidač, prekidač između dva komada metalne ploče postavio je plastični list, plastični list jednog štapa na stranu papirne kartice, kada otvorite ili zatvorite čestitku, prekidač S će automatski kontrolisati muzička elektronika Snaga jezgre je uključena i isključena


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajnu i proizvodnji svadbi. Samo nam recite svoju ideju; mi ćemo pomoći da realizujete svoju ideju u savršene kutije, kao što su veličina, boja, sopstveni logo ....


2. Koji servis možete pružiti osim usluge štampanja?
Ako želite distribuirati vaše proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam ponuditi malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. A ako vam treba isporučiti proizvode za štampu na izložbama u Kini, mi ćemo vam pomoći da isporučite na vreme.


3. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


4. Možete li da štampate i druge strane jezike osim engleskog?

Da, svi jezici su u redu, samo nam dostavite tekst. Zatim ćemo vam poslati e-poštu nacrt teksta, nakon što to potvrdite i preuzmete odgovornost za bilo kakve greške, zato pažljivo provjerite nacrt.


Upit