Muzička rođendana za štampu za 18. rođendan

1. Muzička karta za 18. rođendan 2. Dobra ponuda posle prodaje, molimo vas da se vratite ako imate pitanja 3. Potpuno opremljena tehnologija štampe
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Muzička rođendana za štampu za 18. rođendan

Music Card.jpg

IMG_0333.JPG


Savjeti

Pokloni za 18. devojčice: 18 godina je važna prekretnica u životu, djevojčice u ovom dobu će pokazati drugačiju ljepotu, pa roditelji mogu uzeti svoju ćerku na foto album kako bi zadržali najlepši trenutak djeteta, ova slika je najznačajnija Ostavite lepa uspomena za decu, pamte najbolje da ne fotografišete kad je kamera najljepša prirode.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim potrošačima je potreban visok kvalitet, a neki kupci imaju nisku cenu, to je prema vašim zahtevima!


2. Ako proizvodi imaju neki problem sa kvalitetom, kako ćete se suočiti sa tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti pre isporuke od strane QC odjela. Ukoliko problem kvaliteta proizvoda nastalih od nas, obezbedićemo uslugu zamene.


3. Kako da postavim datoteku?

Ne zaboravite da dizajnirate svoju datoteku u CMYK-u na 300 i 100% veličini štampe. Uključite bilo koja posebna uputstva u odvojenoj datoteci ili odvojenom sloju. I ne zaboravite područja krvarenja i sigurnosti. Navesti rokove i poljubiti se na odvojenim slojevima.


4. Koji je cilj?

Naš cilj je da izgradimo savršeni lanac industrije i pružimo vam najbolji kvalitet i uslugu. Nudite nam Americi šansu, nagradili smo vam visoku cenu.Upit