Sretan rođendan želje kartice uz glazbu

1. A oko glazbe čestitka za rođendan 2. glavni tržišni je Europe, Japana, sad-a. 3. 100% proizvođača i možete dizajnirati sami
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sretan rođendan želje kartice uz glazbu

Music card.jpg


Savjeti

Kada prijatelj je na njegov rođendan, on će napraviti čestitka i napišite Pozdrav ili Pozdrav izraziti svoj privrženost. Svakako ćemo moliti za prijateljstvo i ojačati suradnju. Mnoge vrste čestitki, ako je moguće, pijesak elektronske glazbe čestitka, će napraviti prijatelje uzbuđen.


Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako vaše tvrtke učiniti kontrolu kvalitete?

Kvaliteta ovisi o cijeni, imamo tisuće proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju iste kvalitete, jer mi treba zadovoljiti zahtjeve različitih kupaca neki kupci trebaju visoke kvalitete, neki kupci trebaju niska cijena, to je u skladu za kakvu trebate.


2. ti bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


3. kako proizvoditi zvuk modul?

Možemo pretraživati našu bazu podataka odgovarati na zvuk te traži kad si nam dala ideju, pošto imamo standardni glas i melodija. Ako vaš zvuk nije standard. Onda to treba kupac napravio.
Upit