Happy Birthday Party Muzička pozivnica

1. Poznata karta za žurku 2. Napredne mašine i kvalifikovani radnici i materijali prvog razreda. 3. Različite veličine i oblici za izbor klijenata
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Happy Birthday Party Muzička pozivnica

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_2199.JPG


Savjeti

Rođendan se može opisati kao život osobe, jedan od najvažnijih praznika. Svaki rođendan dolazi, uvek se nadati da pozove prijatelje i porodicu, prijatelje koji su uključeni. Proslavite ovaj nezaboravan dan zajedno. I u ovom trenutku, kako može rođendanska zabava bez pozivnice? Sa ovom karticom, možete poslati prijatelju ne samo vaše reči, već i muziku, mislim da to neće odbiti.


Radni proces

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li možete da štampate i druge strane jezike osim engleskog jezika?

Da, svi jezici su u redu, samo nam dostavite tekst. Zatim ćemo vam poslati e-poštu nacrt teksta, nakon što to potvrdite i preuzmete odgovornost za bilo kakve greške, zato pažljivo provjerite nacrt.


2. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


3.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo vašu narudžbinu u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.


4. Šta ako imam neke posebne zahteve?

Specijalni kupac zahtijeva za porudžbinu kao što su zahtjevi testiranja ili Međunarodne standarde, molimo vas da nas obavestite unaprijed kako bi mogli pravilno naručiti materijale.

Upit