Sretan rođendan glazbeni Pozdrav pjesme kartice

1. Sretan rođendan glazbena čestitka 2. napredni strojevi & kvalificiranih radnika i prvi razred materijala 3. različitih veličina i oblika za izbor klijenata
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sretan rođendan glazbeni Pozdrav pjesme kartice

Music Card.jpg

IMG_2877.JPG


Savjeti

Kada je riječ o prijateljima i članovima obitelji rođendan, da pošalju poklon Priloži delikatna rođendansku čestitku, napisati vaše riječi blagoslova na njima, koje Nesumnjivo šlag na torti za rođendanski poklon, tako da se više osjećaju rođendan želje , rođendan čestitke čestitke Daquan je zbirka neki Klasični topli rođendanske čestitke, napisan na čestitka, poslati rođendanske čestitke.


Radnog procesa

production process of electronic cards.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete dobiti drugih stavki kako bi odgovarale pozivnice?

Da, mogli bi uskladiti sve da vas poziv izbor, kao što su oznake, spremi datum, mjesto kartice, program, po narudžbi, najave, zahvalnica i više. Čak i ako ne vidiš ih na slici na stranici, možemo ih.


2. može li Logo ili podaci o Poduzeću na paket ili proizvode?

Siguran. Samo treba da nam Pošaljite svoj logo i recite nam što površinskom želite, onda vaš Logotip može se pokazalo na proizvode tisak, UV lakiranje vruće Stamping, Utiskivanje, Debossing, svila zaslon ispisa ili naljepnica.


3. kada mogu dobiti cijenu?

Obično smo ponudu unutar 24 sata nakon što dobijemo vaš upit. Ako je cijena vrlo bitna, molimo nazovite nas direktno tražiti pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, onda bismo mogli odgovoriti u kratkom vremenu.


4. kako početi proizvoditi zvuk modul?

Je ovisiti o tome što se na nalogu, normalno, mi ćemo savjetovati klijenta veze male količine narudžbe od strane OTP čip i veća količina naloga proizvela masovna IC čip.Upit