Sretan rođendan glazbeni Pozdrav karta za prijatelje

•100% OEM, direktno tvornici cijeni •Više od 20 godina ispis usluga iskustvo •Experienced tim •Dobro postprodajne usluge
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sretan rođendan glazbeni Pozdrav karta za prijatelje

Music card.jpg


Savjeti

Papir karta je postupno zamijenio neke kao što su e-mail, SMS poruke, računala i drugi blagoslov način, ali to je isto u svježu put ići naprijed, vrlo kreativne i personalizirane čestitke dizajn, ona također pruža svježe vitalnost na radu čestitka.

Neki ljudi također imaju čestitka kompleks koji vole prikupiti čestitki. Imamorazloga vjerovati da čestitke će biti povijest, to će biti popraćeno razvojem društva u novi izgled pokazati ljudima.
Dostava

shipping methods 1.jpg


Profil tvrtke

company profile 5.jpg

Mi smo proizvođač specijalizirana za razvoj i proizvodnju papira kartice, uključujući i ručni rad čestitka/3d pop-up čestitku/laserski rez čestitka/muzička kartica/vodio čestitka i rad elektroničke kartice artikala itd.

Dobre kvalitete, povoljne cijene i prijateljska usluga su uvijek dobre povratne informacije od kupaca. Će inzistirati na principu "Kvaliteta je duša", postuje ugovore i održanja obećanja i surađuje s oba prijateljima kod kuće i u inozemstvu.


Certifikati

certificates.jpg


marketing 1.jpg

part of customers.jpg

Our service.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

18. što je kartica veličine?
Radimo prilagođene proizvode, možemo prilagoditi bilo koje veličine prema tvoj zahtijev.

Naš navodni zasniva se na veličini, materijala, itd.

Mi smo spremni da vam pomognu u dizajniranju vlastite proizvode papir.


49. kako mogu dobiti točne cijene?

Postoje neke osnovne naočale moramo znati za cijenu izračun, to jest: količina, veličina, proizvodi oblika (fotografija), je materijal & color tisak & površinska Dorada (može značiti da objasni slike na našoj web stranici), a zatim po najboljoj cijeni će biti poslana na vrijeme.


61. možete dobiti potrčala dostava?

Možete nadograditi svoj utovar FedEx preko noći (ili sličnu uslugu Express) koji može pomoći Ispunit ćete rok. Požurio dostave ne utječe na obrat vrijeme od 10-15 dana za ispis.


46. Možete li uzorke na temelju dizajna ili ideja?
Da, možemo napraviti uzorke na temelju dizajna i ideja. Možemo napraviti 3D crteži na temelju vaših ideja za vaš potvrdni i onda idemo na uzorcima.


Upit