Handmade Music Friend Card za brak

1. Muzička venčanica za prijatelje 2. Imajući profesionalni tim dizajna, bilo koji dizajn je OK. 3. Dati vam paket usluga.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Music Friend Card za brak

Music Card.jpg

IMG_0443.JPG


Savjeti

Cveće su pokloni za venčanje iz starih dana. Ali danas bi trebali poslati neke poklone kreativnije, samo slanje cvijeća nije u redu. Možda možete staviti čestitku u gomilu cvijeća. Ako ste čovek književnog talenta, možete napisati tu pesmu na ovoj kartici. Ako je malo teško, možete izabrati ovu karticu i koristiti svoj glas ili pesmu da biste poslali svoje blagoslove. Mislim da vas prijatelj neće odbiti.


Music greeting card process.jpg

packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

23. Kako se cene proizvoda i kako se konsultovati sa cenama?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


44. Koji je tip baterije?
Obično koristimo baterijske baterije (CR2032, AG10, AG13) za male predmete kao što su časopis za svetlo, čestitku, šešir, foto ramove. Ponekad koristimo AA ili AAA baterije za veće stvari kao što su zidna umetnost, stavke ekrana.


65. Koja je najveća prednost u odnosu na rivale?
Mi smo jedan od najranijih dobavljača DIY zanatskih proizvoda i proizvoda od papira. Ponosni smo na široki asortiman proizvoda, strogu kontrolu kvaliteta, dobru uslugu nakon prodaje i stabilne odnose s kupcima.


83. Koliko boja je dostupno?

Možemo napraviti prilagođene boje kao vaš poseban zahtev. Svaka boja Pantone je dostupna. Samo nam trebate reći vaš omiljeni broj boje Pantone.


Upit