Handmade Music Ecards / Wedding Ecards With Music

1. Muzika Čestitka za vjenčanje 2. Jaka profesionalna R & D tim. 3. Odmah dostaviti. Mali red je dobrodošao.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Music Ecards / Wedding Ecards With Music

Music card.jpg

QQ图片20170815114305.jpg


Savjeti

Kada vam treba da pošaljete poklon novom parovu, previše će biti izbora. Tako će biti lako ući u ovu malu nevolju. Predlažem da ne šaljete previše praktične stvari, poput odeće, parfema, ruksaka itd., Osim ako nemate apsolutno razumevanje svog ukusa. Svako ima puno ovih stvari, ako ne dovoljno boje, onda je lako potopiti u njegove mnoge dnevne potrebe. Ako se ne slaže sa tvojim ukusom, raditi loše će mu dati loš utisak o "laži".


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpgFAQ

1. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


2. Da li možete da napravite OEM nalog?

Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


3. Da li se naplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


4. Kako napraviti zvučni modul?

Tražimo bazu podataka da podudaramo sa zvukom koji tražite kada nam date svoju ideju, jer imamo standardni glas i melodiju. Ako vaš zvuk nije standardni. Onda mu je potreban kupac.


Upit