Handmade Happy Birthday E kartice za ljubavnika

1. Potpuno opremljen naprednim mašinama i iskusnim radnicima 2. Međunarodna kvaliteta konkurentne cijene i jake snage 3. prilagođene veličine i boje
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Happy Birthday E kartice za ljubavnika

Music card.jpg


Savjeti

Kutija za sklapanje (ponekad se zove kutija) je izrađena od kartona. Karton je odštampan (ako je potrebno), isečite i postignete da biste formirali prazan. Ovi se transportuju i čuvaju ravno, a podignuti su na mestu punjenja. Oni se koriste za pakovanje širokog spektra robe, namijenjenih ili za jednokratnu (neosetljivu) upotrebu ili kao kutiju za skladištenje za preostalu robu.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Winpsheng kontroliše kvalitet proizvoda prema IOS9001 standardima, a svi naši elektronički proizvodi mogu proći CE & ROSH standard. Mi se držimo da pružamo kupcima kvalitetne proizvode i usluge.

Celokupni proizvodni tim je posvećen dostizanju proizvoda vrhunskog kvaliteta do najsitnijih detalja. Više od 12 godina razvoja nam daje više iskustva. Zadovoljstvo klijenata je naš najveći prioritet.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako se cene proizvoda i kako se konsultovati sa cenama?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


2. Kako mogu da unesem narudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju od naših prodavaca za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put.


3. Da li možete da napravite dizajn za mene u roku od 15 dana od dana potvrde naloga?

Prema Vašem zahtevu, možemo da dodamo vašu logotip kompanije, veb lokaciju, broj telefona ili svoje ideje ... na kutiji. Možete izabrati boju koju želite, naš profesionalni dizajner će raditi dizajn za vas.


4. Koja je vaša minimalna količina narudžbine?

Kao opšte pravilo naš MOQ je 500kom. Iako smo u nekim slučajevima proizveli manje od 1000. Međutim, za malu količinu koštaće se veoma visoko kada se uzima u obzir reprodukcija, štampa, alat i troškovi postavljanja.


Upit