Ručna izložbena kampanja Musical Greeting Card

1. Muzička karta za IZBOR KAMPANJA 2. jeftiniji ali jedinstven način slogana kampanje za oglašavanje 3. Saradnja sa političarima iz Koreje
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručna izložbena kampanja Musical Greeting Card

Music Card.jpg

Najnoviji prilagođeni fensi govorni prazan snimak čestitka sa zvučnim modulom 4.jpg

Savjeti

Predizborna kampanja je velika aktivnost, mnogi političari će se kandidovati za dobar položaj u njihovom umu. Tokom ovog procesa, oni će koristiti sve vrste metoda za borbu za pristalice i osvajanje ulaznica. Ovo je propagandni rat, novine, TV, internet će biti puni njihovih slogana. Da li ste ikada razmišljali o sloganu koji se može nositi? Ova smešna muzička kartica je dobar alat za prenos vaših ideja svuda, možda nije tako brzo kao Internet, ali će biti poseban i jedinstven. Štaviše, biće mnogo jeftinije od objavljivanja na Internetu.


Radni proces

proizvodni proces elektronskih kartica.jpg

pakiranje i shipping.jpg


profil kompanije

profil kompanije1 (e) .jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

deo kupaca.jpg


FAQ


1. Kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke sa komplikovanijim zahtevom, zahtevat ćemo vrlo malu kolicinu uzorka, ali će biti odšteta od ukupnog iznosa kada se potvrdi porudžbina.


2. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


3. Koja je vaša minimalna količina narudžbine?
Kao opšte pravilo naš MOQ je 500kom. Iako smo u nekim slučajevima proizveli manje od 1000. Međutim, za malu količinu koštaće se veoma visoko kada se uzima u obzir reprodukcija, štampa, alat i troškovi postavljanja.


4. Kako napraviti zvučni modul?

Tražimo bazu podataka da podudaramo sa zvukom koji tražite kada nam date svoju ideju, jer imamo standardni glas i melodiju. Ako vaš zvuk nije standardni. Onda mu je potreban kupac.Upit