Ručni rad dječje rođendanske čestitke / glazba karte za djecu

1. OEM prihvaćeno: Možemo proizvesti bilo koji dizajn. 2. visoke kvalitete, konkurentne cijene. 3. 100% proizvođača s konkurentnim cijenama.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni rad dječje rođendanske čestitke / glazba karte za djecu

Music card.jpg


Savjeti

     Nekoliko vrsta kutije koriste u pakiranje i skladištenje.

Valovitog kutija je utovar posuda od valovitog vlaknaste ploče. Ovo se najčešće koriste za transport i skladište proizvoda tijekom distribucije i ocijenjene prema čvrstoće materijala ili kapaciteta od gotovih okvira.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng obrt Company Limited je osnovana 2008 godine i nalazi se u Shenzhenu, u blizini Hong Konga. U ovom trenutku, imamo 150 zaposlenika kako bi osigurao niz proizvoda.

Svaki proizvod je TVORNICE DIREKTNU prodaju.

Više od 12 godina iskustva u proizvodnji svih vrsta proizvoda od papira, kao što su čestitka sa ili bez elektroničkih, papirnate kutije, naljepnice, papir torbu i tako dalje.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


2. ako proizvodi imaju neki problemi s kvalitetom, kako će nositi s tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti provjereno od QC odjel prije isporuke. Ako se problemi s kvalitetom proizvoda zbog nas, mi ćemo osigurati uslugu zamjene.


3. ono što je najveća prednost u odnosu na suparnika?
Su jedan od najranijih DIY zanatskih i papir proizvodi dobavljač. Mi smo ponosni na naš širok asortiman, strogu kontrolu kvalitete, dobar nakon-prodaja usluga i stabilna kupca odnosa.


4. koliko dana za uzorak i rasutom stanju radnog vremena?

1. mi smo čast da vam ponuditi uzoraka, obično će Uređujemo ih sa digitalni primjerak ili lutka u 1-3 radna dana, proizvod uzorak je prihvatljivo.

2. vremena protoka za masovnu proizvodnju na temelju vaše narudžbe količina, tretiranje površina. Obično su dovoljno 8-12 radnih dana.


Upit