Ručni rad želje glazba čestitka za ljubavnika

1. rođendan glazba kartica za ljubavnika 2. Potpuno opremljena za tiskanje tehnologija 3. Natjecateljski Minimalna količina
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni rad želje glazba čestitka za ljubavnika

Music Card.jpg


Savjeti

U životu, ljudi koji vole ili koji vole mene brza ljubav, hvala ti, mislim da će biti mnogo načina neće biti ograničeni na određeni dan ili poseban dan, sve dok postoji ljubav možemo proći na dan svaki dan u životu , svaki detalj ljubavi i ljubav izdanje prošli jedni drugima. Ljubav u život bi trebao biti kao proljeće kiše spontani Tišina, nego portret kišnih ljeta. Svaki dan volimo život, volim svaku osobu, ljubav bi trebala biti kao toplinu u srcu, ljubav bi trebala biti kao toplo, toplo pali život prostora, ovo je brak od života i vremena za ljubav promjena vatra čisti Qinghai trule kamen.


Glazba čip

Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. je li uzorak naboj može biti povrata novca?

Da, obično besplatan uzorak može biti povratni prilikom potvrde masovnu proizvodnju, ali za određene situacije Molimo vas da kontaktirate ljude koji raspitati kod vaše narudžbe.


2. može li Logo ili podaci o Poduzeću na paket ili proizvode?

Siguran. Samo treba da nam Pošaljite svoj logo i recite nam što površinskom želite, onda vaš Logotip može se pokazalo na proizvode tisak, UV lakiranje vruće Stamping, Utiskivanje, Debossing, svila zaslon ispisa ili naljepnica.


3. kada mogu dobiti cijenu?

Obično smo ponudu unutar 24 sata nakon što dobijemo vaš upit. Ako je cijena vrlo bitna, molimo nazovite nas direktno tražiti pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, onda bismo mogli odgovoriti u kratkom vremenu.


4. kako napraviti Prilagođeni Glasovni aparat?

Molimo obavijestite svoj zahtijev detalj, i naš inženjer 3D Crtanje temeljiti na to, nakon provjere kupca i potvrditi specifikaciju proizvoda, pripremamo bi maketa uzorka u roku od 1 tjedan.


Upit