Elektronska ideja o pozdravnoj karti od 80. rođendana

1. Elektronska rođendanska čestitka 2. Profesionalne informacije o ponuđenim proizvodima 3. Savršen servis nakon prodaje
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Elektronska ideja o pozdravnoj karti od 80. rođendana

Music Card.jpg

IMG_3400.JPG


Savjeti

80. rođendanski poklon za starije, najvažniji um, starije osobe kojima je najviše potrebno mentalno članstvo u Vai-u sve dok on voli nešto što će biti vrlo srećan. Kao da čitate knjigu za starce; voli da provodi lonac cvijeća koji nude cvijeće; kao i grickalice za kupovinu grickalica za starije osobe. Zapravo, starije osobe do ovog doba, i ono što telo izgleda veoma lagano. Samo porodična ljubav je briga za starije.


Radni proces

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping 2.jpgprofil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li možete da štampate i druge strane jezike osim engleskog jezika?

Da, svi jezici su u redu, samo nam dostavite tekst. Zatim ćemo vam poslati e-poštu nacrt teksta, nakon što to potvrdite i preuzmete odgovornost za bilo kakve greške, zato pažljivo provjerite nacrt.


2. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


3. Zašto možete da napravite malu seriju proizvoda za štampanje i pakovanje proizvoda?

Imamo 3 set epsonovog digitalnog štampe, 2 automatske mašine za sečenje računara i sl., Brzo proizvode uzorke sa opremom, ima i automatsku liniju automatske kartonske kutije, kao i iskusni, kvalifikovani proizvodni tim, tako da možemo biti fleksibilna, brza obrada različitih količina i različiti tipovi ambalažnih kutija.


4.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo vašu narudžbinu u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.
Upit