Prilagođene glazba poruku na vjenčanje kartice stvaranje

1. glazba vjenčanje kartice izradu 2. Dobra usluga i brza dostava u naše poduzeće 3. Visoke kvalitete, konkurentne cijene
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prilagođene glazba poruku na vjenčanje kartice stvaranje

Music Card.jpg


Savjeti

Proljeće je godišnje doba koje cvijeće u cvatu i sve oživljava. Dakle, vjenčanje stola aranžman također bi trebali biti što bliže prirodi što je više moguće, naglašavajući živahna tema. Pridošlice možete odabrati rustikalnom stilu svijetlo stolnjake, fin i elegantan Kup i tanjur priborom, tako da čitava svadba pokazati prirodni osjećaj. Naravno, u sredini stola možete odabrati neke svijetle proljeće cvijeće kako bi povećali Proljetni ugođaj za vaše vjenčanje.


Zvučni čip glazbe

Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. je li uzorak naboj može biti povrata novca?

Da, obično besplatan uzorak može biti povratni prilikom potvrde masovnu proizvodnju, ali za određene situacije Molimo vas da kontaktirate ljude koji raspitati kod vaše narudžbe.


2. imate li zaliha proizvode prodati?

ne. Radimo na OEM narudžbe. To znači, veličina, materijal, količina, dizajn, pakiranje, itd će zavisiti od vaših zahtjeva. Očito, vaš logo se može ispisati na proizvodima.


3. Možete li uzorke na temelju dizajna ili ideja?
Da, možemo napraviti uzorke na temelju dizajna i ideja. Možemo napraviti 3D crteži na temelju vaših ideja za vaš potvrdni i onda idemo na uzorcima.


4. što je srednja OTP?

OTP to znači da je jedno vrijeme programiranje IC čip, progrm IC žeton svaki spalili tvornica je od computer.so je donji red količina zahtjev, ali IC čip cijena je još veća.


Upit