Božićne slike za kartice / popularni Božić Ecards

1. božićna čestitka glazba za djecu 2. povoljne cijene i kvalitetan proizvod. 3. napredne mašine & kvalificiranih radnika i prvi razred materijala.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Božićne slike za kartice / popularni Božić Ecards

Music card.jpg


Savjeti

Djed Božićnjak možda najpopularniji ljudi u Božić. Sva djeca sanjaju o svojim dolaskom, stavljajući čarapa pred kaminom ili jastuk prije spavanja, čekajući Djeda Mraza staviti dar u čarape nakon što zaspu. U ovu karticu, vaš glas će biti veliki surprice za svoju djecu; vjerovat će Djed Božićnjak je sinoć.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. je li uzorak naboj može biti povrata novca?

Da, obično besplatan uzorak može biti povratni prilikom potvrde masovnu proizvodnju, ali za određene situacije Molimo vas da kontaktirate ljude koji raspitati kod vaše narudžbe.


2. kako proizvoda cijene i kako se konzultirati cijene?
Smo cijene proizvoda prema kupaca izbor materijala, tisak i drugi proces teći i tako dalje. A možete upit TM, skype ili slanje e-mailom na nas.


3. ako proizvodi imaju neki problemi s kvalitetom, kako će nositi s tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti provjereno od QC odjel prije isporuke. Ako se problemi s kvalitetom proizvoda zbog nas, mi ćemo osigurati uslugu zamjene.


4. koje su kartice veličine i strukture?

1. sve karte su prilagođene i sve detaljne zahtjeve može obavljati

klijentima, mi smo tvoj OEM dobavljač usluga.
2. Ako nemaš pojma o mjerenjima i struktura na vašim proizvodima, naši profesionalni dizajneri mogu predložiti i pronosa za vas.
Upit