Božićno pismo Muzička kartica / Biznis božićne kartice

1. Povoljna cena i kvalitetan proizvod. 2. Napredne mašine i kvalifikovani radnici i materijali prvog razreda. 3. Različite veličine i oblici za izbor klijenata
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Božićno pismo Muzička kartica / Biznis božićne kartice

Music card.jpg


Savjeti

Poslovna božićna kartica: trebalo bi reći da će sve što je obešeno poslovnim ljudima biti uvredljivo i dosadno, ali izgleda da su Božićne karte izuzetak, jer komercijalna božićna kartica, iako glavna svrha je promocija ili publicitet, ali zbog ove božićne kartice sama je da pozovete profesionalnog dizajnera da dizajnira i koristi veoma fini papir za izradu, tako da je čitava Božićna karta distribuirana šarmom jedinstvena.


Muzički čip

Music chip.jpg


Pakovanje i isporuka

packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited, nalazi se u Šenžen, provinciji Guangdong u Kini. Mi smo 100% proizvođača sa specijalizovanim za sve vrste pozdravnih kartica, sa ili bez elektronike, kao što je pop up kartica, 3d laserska kartica, muzička kartica.

Uz najsavremeniju naprednu mašinu za obradu, uverite se da smo proizvodi koji smo proizveli na visokom nivou kvaliteta, a takođe i snabdevamo vrste izbora za kupce.
Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Mogu li dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Normalni napredak u proizvodnji je da ćemo napraviti uzorak za proizvodnju za vašu procjenu kvaliteta. Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


2. Kako mogu da unesem narudžbinu?
a. Da nas pozovete ako se žurite.
b. Da razgovarate sa našim timom za prodaju online usluga.
c. Da bismo ispunili sve potrebne podatke što je moguće jasnije, kako bismo vam mogli vratiti u roku od 24 sata.


3.Kako o servisu posle prodaje?

· Za prvi posao, red vožnje je neophodan, znate da li naš kvalitet zadovoljava vaš zahtev

· Pre isporuke pažljivo ćemo proveriti i pakirati robu


4.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo vašu narudžbinu u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.

Upit