Rođendan ideje kartice glazba / pjesma Pozdrav kartice

1. Kina pjesmu čestitka dobavljača 2. Brza dostava 3. Prihvatljivo malih količina
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Rođendan ideje kartice glazba / pjesma Pozdrav kartice

Music Card.jpg


Savjeti

Mekši način je da umanji prijateljstvo. Samo isto i od povjerenja u stabilnost prijateljstva, razrijeđen koncentracijom dobiti nastavak. Ne dopustite da kondenzirati u kruto tijelo, to može ugroziti? "Gospodin je razgovor poput vode," ovaj zanimljiv argument sadrži duhoviti bespomoćnost, ali nažalost od tada je duhovitost, primjenjuje samo bespomoćno gužva. Bojim se svih obećanja ne može biti poštovan, tako ne obećavaju; boji svega radosti ne može se produžiti, pa ne zadovoljavaju, samo je kimnuo u sjeni filma.


Glazba čip

Pre-recorded Sound Module 1.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koju vrstu pisača imate?
Imamo sitotiska pisači, digitalni ispis pisači i web ispisa pisača. Prema različitim količinama, koristimo različite pisače ispis. Možete dobiti konkurentnu cijenu.


2. Daj mi popust?

Mi uglavnom veleprodaja usluga, naša politika je veća količina, jeftinije, pa mi ćemo citirati vam najbolje cijene na temelju količine za nalog. To je normalno za kupca da nam mali naručiti kad prva suradnja, ako možemo znati ćete dalje surađivati, možemo pružiti dobru cijenu.


3. kako napraviti Prilagođeni Glasovni aparat?

Molimo obavijestite svoj zahtijev detalj, i naš inženjer 3D Crtanje temeljiti na to, nakon provjere kupca i potvrditi specifikaciju proizvoda, pripremamo bi maketa uzorka u roku od 1 tjedan.


Upit