Rođendan Ecards pozdravima glazba

1. glazba čestitka dobavljača 2. Odličan ispis pomoću dobrog procesa kontrole 3. Visoku razinu kvalitete s povoljnim cijenama
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Rođendan Ecards Withday glazbeni Pozdrav

Music Card.jpg


Savjeti

Zabrinutost za baku, nostalgija je najnježnija ljubav. Baka ima uredan i podatna bijela kosa, pun nebo, nježna i dobra. Baka je dobra u tkanju, zadovoljni cipele. Baka tkanja odjeće je dolikuje odjeće u svijetu, baka zadovoljni cipele su najviše čvrste cipele na svijetu. Playboy je poseban osjećaj za svoje bake. Baka je Najbolnija osoba s njim. Baka je osmijeh, kao što su sunce na nebu, uvijek briljantna. Baka se nasmije, topi u srcima lutanja, kad god on nije sretan, moja baka smijeh je njegov flaster.


Glazba čip

Music chip.jpg


Radnog procesa

Music greeting card process.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Dio kupaca

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


1. imate li zaliha proizvode prodati?

ne. Radimo na OEM narudžbe. To znači, veličina, materijal, količina, dizajn, pakiranje, itd će zavisiti od vaših zahtjeva. Očito, vaš logo se može ispisati na proizvodima.


2. kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


3. što ako imam pritužbu?

Želimo vam pružiti 100% zadovoljstvo. Međutim, ako imate problem ili problem, obratite nam odmah e-mailom ili telefonski poziv, tako da mi može promovirati korektivne akcije s naše strane.Upit