Rođendan karta tvornice / glazbeni ljubav pjesmu kartice

Rođendan karta tvornice / glazbeni ljubav pjesmu kartice

Glazba Kine rođendan kartice dobavljača stručne informacije za proizvode nude napredne proizvodne pogone, zrele tehnologije
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Rođendan karta tvornice / glazbeni ljubav pjesmu kartice

Music Card.jpg


Savjeti

Ljudi će uvijek poželi tijekom njegov rođendan. Auto, kuću, porodicu i tako dalje. Ali kad ostariš, poželjet ćete nešto nije realno. Najveća nada je da sve one koji me vole i onih volim zdrav, sretan i siguran! Također je očekivanje je da ne želim odustati od pisanja, više ili manje, ili dobar ili loš mora pridržavati Zapiši, čak i ako ne postane pisac, ne mogu objavljivati knjige, ali i sami ostarjeti s elegantnim dozvolilo!


Glazba čip

Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Dio kupaca

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. oko vaše nakon-prodaja usluga?

Možete biti sigurni u naše usluge, naći nikakvih problema nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i riješit ćemo probleme brzo i strpljivo.


2. koliko će trajati to primiti moj redoslijed?

To ovisi o količini narudžbe, mi uvijek savjetujemo radnog vremena prije nego što se redoslijed. Ako imate hitan rok pa ćemo vidjeti što možemo učiniti.


3. koliko košta trošak i brod u mojoj zemlji?

Cijena se temelji na količini, obrt i dizajn detalja. Tereta će dati tereta tvrtka na temelju bruto težina i CBCG. Prije nego što možemo napraviti uzorak, možemo samo vam približnu cijenu.


4. što je srednja OTP?

OTP to znači da je jedno vrijeme programiranje IC čip, progrm IC žeton svaki spalili tvornica je od computer.so je donji red količina zahtjev, ali IC čip cijena je veća.


Upit