Best Music Happy Birthday kartice i želje za prijatelje

Najbolja muzička srećna rođendanska kartica i željama za prijatelje Savet Toronto dizajner pozdravne kartice Bianca i Michael osnovao je kompaniju kompanije Kid Icarus, koja je specijalizovana za ručno obojene kartice. Michael je istakao da je na računarskoj karti svuda slučaj, ručno odštampane čestitke ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Best Music Happy Birthday kartice i želje za prijatelje


Best Music Happy Birthday Cards


Savjeti

Dizajner pozdravne kartice Toronto Bianca i Michael osnovali su kompaniju kompanije Kid Icarus, koja je specijalizovana za ručno oslikane kartice. Michael je istakao da je na računarskoj kartici svugdje slučaj, popularne su čestitke za štampanje sa rukom. Bianca veruje da je neko poslat da izrazi svoju ljubav i brigu na vašim SMS porukama ili e-poštom je dobar, ali nakon svega nije dobila pažljivo dizajniranu, pažljivo odštampanu, pažljivo izabranu kartu inicijaciju ljudi prirodno voli i toplinu u mom srcu.


Muzički čip

Best Music Happy Birthday kartice i želje za prijatelje


Srećne rođendanske kartice i želje za prijatelje


Rođendanske karte i želje za prijateljeprofil kompanije

profil kompanije 5.jpg

Winpsheng kontroliše kvalitet proizvoda prema IOS9001 standardima, a svi naši elektronički proizvodi mogu proći CE & ROSH standard. Mi se držimo da pružamo kupcima kvalitetne proizvode i usluge. Winpsheng sigurno će bolje poslužiti globalnim kupcima! OEM i ODM su dobrodošli. Slobodno nas kontaktirajte

Mi toplo pozdravljamo prilagođeni dizajn, naš odjel za istraživanje i razvoj ima snažnu sposobnost da razvijete uzorak, bez obzira na to da li imate zvanični dizajn ili samo okruglu ideju.


Sertifikati

Kartice i želje za prijatelje


Tržište

Rođendanske karte i Wishe

Best Music Happy Birthday kartice i želje za prijatelje


FAQ

1. Mogu li dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Normalni napredak u proizvodnji je da ćemo napraviti uzorak za proizvodnju za vašu procjenu kvaliteta. Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


2, Možete li dizajnirati za mene?

Da, možemo. Prema vašim zahtevima, na naslovnici možemo dodati logotip vašeg preduzeća, web lokaciju, broj telefona ili vaše ideje. Boja pozadine odlučuje vas, svaka boja je dostupna. naš profesionalni dizajner može vam dati dizajn.


3. Da li možemo promeniti baterije?
Da, možete otvoriti kućište baterije i zameniti baterije. Ako ga ne možete pronaći, možemo poslati video snimak koji vas vodi. Ako vam nije potrebno zamijeniti baterije, možemo napraviti baterije unutar stavki.


4.Kada mogu dobiti cenu

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako je cijena vrlo hitna, molimo vas da nas pozovete direktno da zatražite pomoć. Telefonski broj je na vrhu naše web stranice, onda možemo odgovoriti za kratko vrijeme.


Hot Tags: najbolje muzičke srećne rođendanske kartice i želje za prijatelje, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like