Lijep sretan rođendan želi zelju kartu

1. Graceful rođendanska karta za prijatelja 2. Međunarodna kvaliteta konkurentne cijene i jake snage 3. prilagođene veličine i boje
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Lijep sretan rođendan želi zelju kartu

Music Card.jpg

IMG_2091.JPG


Savjeti

Rođendanska zabava za decu: Neka deca stvarno osećaju ljubav roditelja i porodice, uživaju u harmoniji i toploj porodici, on živi u najsvetlijem suncu. To je dobar način za stvaranje porodične kulture i porodične atmosfere za rođendan vašeg djeteta. Kako bismo ostavili prekrasno pamćenje za našu decu, dati ćemo vašoj djeci zabavnoj, inovativnoj i živahnoj rođendanskoj zabavi.


Music chip.jpg


packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company profile1 (e).jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Koji servis možete pružiti osim usluge štampanja?
Ako želite distribuirati vaše proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam ponuditi malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. A ako vam treba isporučiti proizvode za štampu na izložbama u Kini, mi ćemo vam pomoći da isporučite na vreme.


3. Proizvodi za prilagođavanje vašeg preduzeća zaista nemaju MOQ?

Da, jer imamo fleksibilan lanac snabdevanja, tako da prihvatamo prilagođavanje štampanja bez moqa, pored potreba specijalnog oblika za proizvodnju kalupa, kao što su kružne kartonske kutije i drugi posebni predmeti.


4. Kako napraviti zvučni modul?

Tražimo bazu podataka da podudaramo sa zvukom koji tražite kada nam date svoju ideju, jer imamo standardni glas i melodiju. Ako vaš zvuk nije standardni. Onda mu je potreban kupac.
Upit